LinkedIn-kurs

Velkommen til en hyggelig og lærerik kveld med LinkedIn kurs, bildetaking, CV-retting og sushi!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi ønsker å invitere til en lærerik kveld med LinkedIn kurs, mulighet for bildetaking til din profil/CV, sushi og ikke minst en sosial og hyggelig kveld!

Det vil bli servert sushi med forfriskninger, samt mulighet for bildetaking fra 17:30-19:00. Bildene blir tatt av Econa's SoMe-ansvarlig, Charlotte Tunes.

LinkedIn-kurset varer fra kl. 19:00-19:30, og blir holdt av Econa's egne LinkedIn-ekspert, Kristin Ølberg. Etter kurset vil det være mulighet for en CV-gjennomgang sammen med Kristin frem til 20:00.

For å få mest mulig ut av kurset, anbefaler vi at alle har med seg en egen PC, men det er ikke obligatorisk. CV'en kan også printes ut på forhånd.

Fra 20:00-21:00 legger vi opp til mingling og kos med dine medstudenter. Ta med deg en venn, eller skaff deg nye😉

Vi gleder oss!

NB: Gratis for alle Econa-medlemmer, og 350 kroner for ikke-medlemmer. For de som ennå ikke er medlem av Econa, så anbefaler vi å bli det nå, da dette kun koster 150 kroner i semesteret (for studenter)! Da vil du få mulighet til å delta gratis på våre arrangementer og du får tilgang til våre medlemsfordeler (lav boligrente, gode forsikringstilbud, andre gode rabatter, karriererådgivning m.m.)! Meld deg inn her!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.