LinkedIn-kurs

Velkommen til en hyggelig og lærerik kveld med LinkedIn kurs, bildetaking, CV-retting og sushi!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi ønsker å invitere til en lærerik kveld med LinkedIn kurs, mulighet for bildetaking til din profil/CV, sushi og ikke minst en sosial og hyggelig kveld!

Det vil bli servert sushi med forfriskninger, samt mulighet for bildetaking fra 17:30-19:00. Bildene blir tatt av Econa's SoMe-ansvarlig, Charlotte Tunes.

LinkedIn-kurset varer fra kl. 19:00-19:30, og blir holdt av Econa's egne LinkedIn-ekspert, Kristin Ølberg. Etter kurset vil det være mulighet for en CV-gjennomgang sammen med Kristin frem til 20:00.

For å få mest mulig ut av kurset, anbefaler vi at alle har med seg en egen PC, men det er ikke obligatorisk. CV'en kan også printes ut på forhånd.

Fra 20:00-21:00 legger vi opp til mingling og kos med dine medstudenter. Ta med deg en venn, eller skaff deg nye😉

Vi gleder oss!

NB: Gratis for alle Econa-medlemmer, og 350 kroner for ikke-medlemmer. For de som ennå ikke er medlem av Econa, så anbefaler vi å bli det nå, da dette kun koster 150 kroner i semesteret (for studenter)! Da vil du få mulighet til å delta gratis på våre arrangementer og du får tilgang til våre medlemsfordeler (lav boligrente, gode forsikringstilbud, andre gode rabatter, karriererådgivning m.m.)! Meld deg inn her!