Ladies’ afternoon tea med Renate Larsen

Bli med på karrierepraten med Renate Larsen. Hun forteller om veien sin til å bli en vellykket bedriftsleder og deler sine erfaringer som kvinnelig leder.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Bli med på karrierepraten med Renate Larsen. Hun forteller om veien sin til å bli en vellykket bedriftsleder og deler sine erfaringer som kvinnelig leder.

På forespørsel fra våre medlemmer, organiserer vi nå et seminar med kvinner for kvinner der Econa Troms og Finnmark inviterer til afternoon tea med Renate Larsen.

Renate Larsen er styreleder i Helse Nord i tillegg til å være administrerende direktør for nystiftede Oceanfood. Hun har erfaring fra flere lederstillinger og styreverv, bl.a. som styremedlem i Bane Nor og Mowi, og er tidligere adm. dir. for Lerøy Aurora og Norges Sjømatråd. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH. Denne kvelden holder hun et inspirerende innlegg om sin karriere.

Til foredraget vil det bli servert åtte små godbiter fra Spiseriet og kaffe/te.

Velkommen til en hyggelig kveld sammen med oss i Econa Troms og Finnmark.

Du finner inngangen til FLOW Coworking mellom Celius Frisør og Optiker Jacobsen. Lokalet ligger i 2 etg. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.