Kunsten å lese kroppsspråk + Oilers – Frisk Asker

Econa Rogaland inviterer til foredrag med Vidar Hansen, Norges svar på Sherlock Holmes, med påfølgende storkamp mellom Oilers og Frisk Asker. Vidar gir i sitt sine beste tips innenfor kommunikasjon og kroppsspråk slik at du skal lykkes både i arbeidslivet og privat, samtidig som han bruker en god dose underholdning for å fenge publikum.

Tid og sted

  • Torsdag 16. februar
  • 16.00 - 20.15
  • Clarion Hotel Energy
  • Ishockeyveien 2
  • 4021 STAVANGER

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 100,-
  • Ikke medlem: 200,-
  • Student medlem: 100,-
  • Ledige plasser: 0
  • Påmeldingsfrist: 15. februar

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Velkommen på foredraget «Kunsten å lese kroppsspråk» med påfølgende storkamp mellom Oilers og Frisk Asker. Vi begynner ettermiddagen på Clarion Hotel Energy med fingermat, før vi får høre Vidar Hansen, Norges svar på Sherlock Holmes, gi oss sine beste tips innenfor kommunikasjon og kroppsspråk slik at du skal lykkes både i arbeidslivet og privat. I foredraget bruker han mye tid på å underholde gjennom praktiske eksempler, og derfor har han høstet gode tilbakemeldinger på sine foredrag. Foredraget er både lærerikt, interessant og underholdende, og spesielt tilpasset oss som Econa-medlemmer.

Dette er en god anledning til å få med deg et spennende foredrag og samtidig bli kjent med andre medlemmer i en hyggelig atmosfære.

Tid: torsdag 16. februar

Sted: Clarion Hotel Energy, Ishockeyveien 2, 4021 Stavanger

Program

16:00     Fingermat og mingling

16:30     Foredrag med Vidar Hansen

17:30     Foredrag ferdig

17:45     Vi spaserer bort til DNB Arena

18:00     Oilers – Frisk Asker, varer til ca. 20:15

Kursholder:

Vidar Hansen

Vidar Hansen har jobbet 14 år i politiet, og omtales ofte som Norges svar på Sherlock Holmes. Dette er fordi han har en egen evne til å tyde og tolke menneskers adferd og oppførsel.

Vidar var programleder for TV serien "Den Nakne Sannhet" på TV2 Livsstil og han var rådgiver og deltager i TV-serien "Kroppsspråk" på NRK1. Vidar har også være ekspertkommentator for TV2 i kommunevalget i 2019 og under Stortingsvalget 2021, hvor han analyserte topp-politikernes kroppsspråk.

I oktober 2020 ga han ut boka "Kunsten å lese kroppsspråk" som ble en bestselger og er ute i sitt fjerde opplag.

Vidar gir i sitt foredrag "Kunsten å lese kroppsspråk" sine beste tips innenfor kommunikasjon og kroppsspråk slik at du skal lykkes både i arbeidslivet og privat med å fremstå som den beste versjonen av deg selv samtidig som du kan lese andre sitt kroppsspråk

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.