Hvordan skrive en god CV og LinkedIn-profil?

Vet du hvordan man skal skrive en god cv og søknad? I dette kurset lærer du hvordan du skriver en god søknad og CV, som vil øke din sjanse for å bli innkalt til intervju. Vi går også igjennom LinkedIn. Det blir mulig å stille spørsmål underveis og etterkant av kurset. Ta med PC, CV og ev. LinkedIn-profil. Etter kurset kan de som ønsker bli med på Barkaden rett over gaten.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Kurset passer for alle som er i jobb, enten man er nyutdannet, aktivt søker ny jobb eller om man reflekterer over nåværende jobbsituasjon. En jobbsøkerprosess starter alltid med en bevisstgjøring, og et godt verktøy i denne prosessen er kjernekvadranten som vi skal gjennomgå i workshop med Kristin Ølberg den 2. februar. Det er en fin erfaring å ta med inn i cv/søknadsprosessen, så meld deg gjerne på begge arrangementene. Vi stiller med noe å bite i underveis.

Karriererådgiver i Econa Kristin Ølberg

Kristin Ølberg

Foto: Econa

Kristin Ølberg er karriererådgiver i Econa, og har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri. Kristin har en Master of Management fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.