Hvordan gjennomføre prosesser som gir varig endring?

Vil du lære mer om endringsledelse? Hvordan gjennomfører du endringsprosesser på en smidig måte, som får ansatte til å glede seg til endringer og innovasjon?

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Her er mange fallgruver og lett å gjøre klassiske feil. Econas adm.dir. Nina Riibe snakker fra egen lange ledererfaring og hun har ledet flere virksomheter gjennom små og store endringer. 

- Jeg har ikke lest flere hyllemeter av teori om dette, men jeg har jobbet som leder og med endringsledelse i over 25 år. Og det er DET jeg skal snakke om, dele mine refleksjoner og erfaringer med deg, sier Nina Riibe.

Nina Riibe, Admin dir. i Econa

Foto: Julie Hrncirova

Nina Riibe, administrerende direktør i Econa har i løpet av en lang karriere hatt ulike topplederstillinger som CEO og CFO i flere bedrifter. Før hun ble administrerende direktør i Econa har hun hatt ulike lederstillinger i bl.a. Geelmuyden Kiese, ISS og offentlig helseforetak. Gjennom karrieren har hun bygget opp en solid kompetanse om ledelse og endringsprosesser. Nina byr i foredraget på klare anbefalinger til ledere som skal gjøre endringer i virksomheten, og hun har konkrete tips og råd til bruk for andre bedrifter.

Vi ønsker velkommen til pizza og mingling kl. 16.30. Foredraget starter kl. 17.00