Familiedag på Hunderfossen med Econa Møre og Romsdal

Econa Møre og Romsdal ønsker å invitere våre medlemmer med familie til en solfylt dag på Hunderfossen eventyrpark. Vi kan så klart ikke garantere været, men opplevelsen kan vi gå god for! 🙂

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hunderfossen Eventyrpark
Foto: Hunderfossen/Joakim Mangen

Til parkåpning 27. mai 2023 avdukes en stor og spektakulær familieattraksjon i Hunderfossen Eventyrpark. Årets nyhet, Musikkfabrikken, er en 4D-attraksjon hvor barn og voksne sammen får en unik opplevelse av Oslo-filharmoniens orkester, det beste innen film og spesialeffekter samt lek med musikk og farger. En attraksjon du garantert ikke finner maken til noe sted i verden! 

I Eventyrparken finner dere over 60 attraksjoner, for de minste, de ekstra eventyrlystne og for hele familien sammen.

Her kan dere prøve «verdens beste» attraksjon, bade i Hunderfossens badeland, kjøre gokart og teste ferdighetene i vår klatrepark. "Fyr og Flamme" er årets nye attraksjon. Hvem tør å teste den?

Viktig informasjon:

Hunderfossen Berg og dalbane
Foto: Hunderfossen/Joakim Mangen

Arrangementet koster kr 200,- for medlem. Egne barn er gratis. Andre voksne ledsagere og barn (over 90cm) koster kr 400,- per pers.

VIKTIG! Medlemmer melder altså på deg selv og skriver antall egne barn (over 90cm) i kommentarfeltet. Dersom andre voksne deltakere og barn (over 90cm) skal være med melder du dem på som gjest.

Billetter hentes ved inngangen mellom 10.00-10.15. Dersom du møter på annet tidspunkt tar du bare kontakt så ordner vi det.

NB! For at arrangementet skal kunne gjennomføres må det være mer enn 20 påmeldte. Vi håper å treffe dere på Hunderfossen!

Parkeringsavgiften er i år kr 89,- pr. kjøretøy.