Bordeaux-vinsmaking
På denne bordeauxsmakingen vil vinkjenneren Ove Botnevik gi oss innblikk i Bordeaux’ historie som vinområde, presentere kommuner/områder, jordsmonn, druer. Vi vil smake karakteristiske rødviner fra de beste vinområdene i Bordeaux. Vi vil anbefale gode bordeauxviner, ut fra kvalitet og pris, som kan kjøpes på Vinmonopolet. Det vil i tillegg bli servert tapas.
Kursdetaljer
Tid og sted
- Fredag 14. april
- 18.00 - 22.00
- Grand Hotel Terminus
- Zander Kaaes gate 6
- Bergen
Priser, plasser og frister
- Medlem: 470,-
- Ikke medlem: 650,-
- Student medlem: 470,-
- Ledige plasser: 24
- Påmeldingsfrist: 5. april
Kontaktperson
- Jan Georg Tangenes
- Tlf: 48014157
- jan.tangenes@uib.no
Påmelding

Mange tenker på Bordeaux som noe litt gammelmodig. Dyr vin fra mektige og berømte slott og vin som må lagres i tiår før den er moden. Men hvis vi bruker litt tid på å bli kjent med ulikheter i jordsmonn, druetyper og viner i ulike kommuner innenfor Bordeaux, vil vi raskt finne ut at variasjonen er stor og det åpner seg en ny verden av spennende viner. Den som leter vil finne ut at i Bordeaux finnes kvalitetsvin i alle prisklasser.