Bordeaux-vinsmaking

På denne bordeauxsmakingen vil vinkjenneren Ove Botnevik gi oss innblikk i Bordeaux’ historie som vinområde, presentere kommuner/områder, jordsmonn, druer. Vi vil smake karakteristiske rødviner fra de beste vinområdene i Bordeaux. Vi vil anbefale gode bordeauxviner, ut fra kvalitet og pris, som kan kjøpes på Vinmonopolet. Det vil i tillegg bli servert tapas.

Tid og sted

  • Fredag 14. april
  • 18.00 - 22.00
  • Grand Hotel Terminus
  • Zander Kaaes gate 6
  • Bergen

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 470,-
  • Ikke medlem: 650,-
  • Student medlem: 470,-
  • Ledige plasser: 24
  • Påmeldingsfrist: 5. april

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Mange tenker på Bordeaux som noe litt gammelmodig. Dyr vin fra mektige og berømte slott og vin som må lagres i tiår før den er moden. Men hvis vi bruker litt tid på å bli kjent med ulikheter i jordsmonn, druetyper og viner i ulike kommuner innenfor Bordeaux, vil vi raskt finne ut at variasjonen er stor og det åpner seg en ny verden av spennende viner. Den som leter vil finne ut at i Bordeaux finnes kvalitetsvin i alle prisklasser. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.