Vinkurs med Vinglede

Velkommen til vinkurs med Econa BI Oslo og Vinglede! Vi håper du vil komme og lære om vinens produksjonsmetoder, samt se, lukte og smake på et utvalg utsøkte viner.

Tid og sted

  • Onsdag 28. september
  • 18.30 - 21.00
  • Econa, kantine
  • Rosenkrantz gate 22

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 3
  • Påmeldingsfrist: 27. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vinkurs med vinglede

Econa BI Oslo inviterer til vinkurs om franske viner for våre medlemmer! Vi får besøk av ønolog Jean-Yves (ekspert i vinens produksjon og karakter) som har utdannelse fra Universitetet i Bourgogne og mange års praksiserfaring fra franske vingårder og laboratorier. Jean-Yves vil fortelle alt om vinens reise fra druene høstes til vinen står på bordet, og spesielt vil fokuset være på produksjons- og lagringsmetoder som gir ulike viner deres karakteristika. I tillegg vil vi selvfølgelig få se, lukte og smake på et godt utvalg viner for å studere deres karakter.

Visste du at man kan finne lukten av hestesvette eller smaken av banan i en vin? En ønolog som Jean-Yves har dette smaks- og lukteregisteret innebygd, og vi vil muligens få lukte og smake på viner som har disse trekkene.

Det vil bli servert mat på arrangementet, samt at det vil bli både quiz med premiering til vinnerlaget etter kurset! Vi kan altså by på et arrangement der du vil lære en ting eller to om vin, nyte god mat og dele hyggelig selskap med oss og andre økonomer.

Salut!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.