Ung-kveld på Brød & Sirkus

Catch up med gamle kjente og knytt nye bekjentskaper med andre ferske økonomer i arbeidslivet på vår Ung-kveld på Brød & Sirkus! Det blir både inspirasjonsforedrag og show med norgesmester i breakdance, Daniel Grindeland, quiz med flotte premier, god mat og drikke, og garantert god stemning.

Tid og sted

 • Onsdag 30. mars
 • 17.30 - 22.00
 • Brød & Sirkus
 • Tordenskiolds gate 3
 • 0160 OSLO

Priser, plasser og frister

 • Medlem: Gratis
 • Student medlem: Gratis
 • Ledige plasser: 51
 • Påmeldingsfrist: 29. mars

Kontaktperson

 • Live Hølmo
 • Tlf: 93838245

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Som ny i arbeidslivet er nettverk alfa og omega – mange av dine fremtidige karrieremuligheter kommer du til å få gjennom det formelle og uformelle nettverket ditt. Derfor inviterer vi til nettverkstreff for deg som er ny i arbeidslivet. Catch up med gamle kjente, og bli kjent med andre ferske økonomer.

Vi byr på god stemning, matservering og noe godt i glasset. I tillegg blir det quiz med flotte premier.

Foto: Alexander Ramsland

I løpet av kvelden får du også oppleve Daniel Grindeland – norgesmester i breakdance. Han skal både danse og dele sin inspirerende reise fra å bli stemplet som et klassisk «problembarn» til toppelev og norgesmester i dans. Han deler sine tips for å holde motivasjonen oppe og nå sine mål, selv når livet butter.

Om Daniel Grindeland

Daniel ble sett på som et problembarn helt fra han begynte på skolen. Han hadde for mye energi og slet med å konsentrere seg. Han ble diagnostisert med ADHD og som lærernes verste mareritt ble han sendt på en alternativ skole for barn som ikke passet i en vanlig skolehverdag. Mot alle odds startet Daniel på videregående og gikk til slutt ut som eleven med høyest kompetanse.

Nå er han norgesmester i dans, og satser for fullt mot OL 2024 i Paris. Uttrykket til Daniel er basert på dans, akrobatikk, eksplosivitet og historiefortelling. Målet er å formidle kunst, og spre glede og dybde gjennom dansen til mennesker i alle aldersgrupper.

I løpet av sin karriere som danser har han blant annet jobbet med Nordland teater, Den Nasjonale Scene, Riksteatret, Festspillene i Bergen, Dansens hus Stockholm, Chateau Neuf, reist på europaturné og har spilt over 1000 forestillinger i Den Kulturelle Skolesekken. Han har også vunnet flere konkurranser og priser for sitt engasjement som danser både kommersielt og kunstnerisk.

Foto: Alexander Ramsland

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.