UNG I LEDERROLLEN - Dette bør du vite

Mange unge voksne har ambisjoner om å bli leder, andre blir plutselig kastet inn i rollen uten å være forberedt. Kan alle bli gode ledere? På hvilken måte kan man bli en god leder selv om man er relativt fersk i arbeidslivet? Så er du ung og fersk leder, eller ønsker å bli det, så er dette webinaret for deg.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Bli med og få svar på mange av spørsmålene du kanskje sitter på i dag.
Du vil møte Peter Bamrud, Head of Analytics i Verdane, som ganske raskt kom inn i lederrollen, uten å være helt klar over hva det innebar å være en god leder. Peter Bamrud har nå 3 års ledererfaring, og leder et team på ti.
Han vil fortelle litt om hvordan han opplevde å hoppe inn i rollen som relativt ung, og hva han ønsket han hadde visst mer om før han startet i rollen. Han kommer også med mange gode tips til deg som er eller ønsker å bli leder.

Dette er noen av spørsmålene som vi vil besvare under webinaret:
- hva bør jeg vite før jeg begynner i lederrollen?
- Passer rollen for alle?
- Hvordan få troverdighet i rollen når man er så ung?
- Hvordan stå i det vanskelige?

Bli med 11. november kl. 8:30 - begrenset antall plasser!

Om Peter Bamrud:
Peter Bamrud er 29 år og har en Master of Science fra ICMA Centre i England. Kun 1,5 år etter Masteren fikk han muligheten til å bli leder i rollen som Head of Analytics i Verdane, og har bygget opp et helt team fra bunn til 10 dataanalytikere og dataingeniører.

portrett av Kristina Robinot-Chapon

Kristina Robinot-Chapon, karriererådgiver

Foto: Econa

Om Kristina Robinot-Chapon:
Kristina Robinot-Chapon er karriererådgiver i Econa og har lang erfaring med prosjektledelse og markedsføring i Frankrike og Norge, og gjorde et karriereskifte for å jobbe som coach og karriererådgiver. Kristina har en Master innen markedsføring, kommunikasjon & salg fra Toulouse Business School i Frankrike.