Ta våtkort - Kajakk introkurs i Oslofjorden

Ta våtkort med Econa før sommerferien. Er du nysgjerrig på å utforske Oslofjorden via vannet, skal du til Lofoten i sommer eller ønsker du bare å lære deg å padle kajakk så er dette kurset for deg. I kurset vil du lære grunnleggende håndtering av kajakk og padleteknikk.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Kurset gir deg grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og redning. Første del av kurset foregår med en gjennomgang av utstyr på land. Deretter lærer du å løfte, bære og sjøsette kajakken. I vannet får du innføring i forskjellig padleteknikker som fremdriftstak, styretak, sideveis forflytning, kanting og kameratredning. Du lærer ikke å rulle men det å velte og flyte opp og ut av kajakken er en del av kurset. Krav for å bestå kurset er å greie kameratredning. Deltakere vil motta våttkort etter bestått kurs. Våttkort er en del av Norges Padleforbunds kursstige. Instruktør er godkjent av Norges Padleforbund og er den som utsteder våttkortet. Oppmøte Ved DNT sine lokaler på Sørenga Utstyr, mat og bekledning: Nedenfor finner du anbefalinger for klær og utstyr. Merk at klesanbefalingene gjelder spesielt med tanke på de første og siste kursene i sesongen, når det kan være kaldt både i vannet og lufta. Ta med: Munnbind til bruk i kajakklokalet før og etter turen Vann på drikkeflaske Er det varmt holder shorts og t-skjorte. Er det kjøligere ta med 1-2 lag ullundertøy (trøye og stillongs), ullsokker, lue, hansker, vindtett jakke. Tilpass antrekk etter vær og sesong. Ta med deg klesskift slik at du kan skifte etter kurset. Kameratredning i kajakk innebærer bading Et par sko med tynn såle, badesko eller våtsko til å padle med. Det er mulig å legge igjen skift og annen bagasje i låsbare garderobeskap (på eget ansvar), eller pakke alt utstyr ned i kajakken i vanntette pakkposer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.