Stabil økonomi i et utstabilt marked

Verdensøkonomien er ekstremt ustabil med krig, økte råvarepriser og vi er på vei mot høyere renter og høyere inflasjon. Hvordan sikrer man stabil økonomi når verden er ustabil, og hva er utviklingen i makrobildet? Econa inviterer medlemmer til markedsseminar hvor disse spørsmålene vil bli belyst. Dette er en god anledning til å få en oppdatering på markedet og bli kjent med andre medlemmer i en hyggelig atmosfære.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Arrangementstekst Verdensøkonomien er ekstremt ustabil med krig, økte råvarepriser og vi er på vei mot høyere renter og høyere inflasjon. På dette seminaret vil vi få høre Senior rente- og valutamegler i DNB Markets, Helge Hamre, svare på noen av de mest etterspurte spørsmålene i markedet akkurat nå: - Hvordan sikrer man stabil økonomi når verden er ustabil? - Hva skjer i rente-, valuta og råvaremarkedet? - Hva kan selskaper gjøre for å dempe volatiliteten i investeringene? Dette er en god anledning til å få en oppdatering på markedet og bli kjent med andre medlemmer i en hyggelig atmosfære over noe godt i glasset. Det vil også være anledning til å stille spørsmål i etterkant av foredraget. Program: 18:45 Dørene åpner 19:30 Foredrag 20:15 Spørsmål/diskusjon 21:00 Mingling 22:30 Slutt Kursholder: Helge Hamre har 16 års erfaring som rente- og valutamegler i DNB Markets. Før dette var han valutasjef i Sandnes Sparebank. Han er utdannet siviløkonom fra Aalborg Universitet og er i tillegg autorisert finansanalytiker fra NHH.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.