Sosiale innovasjoner: Om å være på rett side av historien - og økonomien

Innovasjon og entreprenørskapsnettverket inviterer til webinar med Professor Tor W. Andreassen ved Norges Handelshøyskole. Han vil dele sine betraktninger om sosiale innovasjoner og hvordan næringslivet kan være en del av løsningen. Frokostwebinaret vil gi deg en god start på dagen med påfyll av innsikt om trippel bunnlinje, innovasjon i norske bedrifter og hvorfor sosialt ansvar er finansielt bærekraftig.

Tid og sted

  • Torsdag 28. april
  • 08.00 - 09.00
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 88
  • Påmeldingsfrist: 26. april

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Klikk her for å følge møtet.

Foto: Odd Mehus

Ukraina-krisen viser at mange ledere av globale selskaper gjør mer enn å bare innfri sanksjonsforskriftene. De viser et sosialt ansvar. Dagens etablerte virksomheter er samfunnsengasjerte og innovative. Dette er ikke hva Milton Friedman eller Joseph Schumpeter mente virksomhetene verken skulle eller kunne. Sosialt ansvar, i tillegg til å være moralsk riktig, viser seg å være en god forretningsstrategi.

Tor W. Andreassen og Marianne Lefdal skal ha en dialog, der han tar utgangspunkt i Norsk Innovasjonsindeks og forsøker å svare på hvordan sosiale innovasjoner virker, trippel bunnlinje og hvordan bedriftene kan bli en del av løsningen. Ca 40-45 minutter. Det åpnes for spørsmål fra seerne.

Tor W. Andreassen er Professor ved Institutt for Strategi og ledelse ved  Norges Handelshøyskole og tidligere leder av forskningssenteret Digital Innovation for Sustainable Growth (DIG). Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI og har sin doktorgrad fra Stockholm Business School, han har i tillegg vært innom Stanford og Harvard.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.