"Smart restart" kurs og servering av tapas!

Har du gått i det samme mønsteret over tid? Latt gjøremålene styre deg, fremfor selv å ta styringen? Blitt spist opp av hverdagen og ikke får gjort det du ønsker å gjøre? Vil du ta ledelsen og sette kurs mot det som er viktig for deg og de mål du har satt deg? Da bør du melde deg på kurset!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hverdagen er ofte hektisk og gjør at vi kan bli litt nærsynte med fokus kun på det som er rett foran oss. Vi skjønner ikke helt hvor tiden blir av og hvorfor ikke vi får gjort det vi ønsker å gjøre. Har hjemmekontor og restriksjoner fått alt fokus, og du mistet energien? Vil du at hverdagene dine skal være annerledes? En ny fase der du bevisst setter deg noen mål? Der balansen mellom jobb og fritid er slik du ønsker den skal være? En fase der du sitter i førersetet og holder stø kurs i forhold til det som er viktig for deg og de målene du har satt deg? Da vil dette kurset være noe for deg. I kurset er det fokus på; · Økt bevissthet rundt hva som er viktig for deg · Verktøy for å sikre riktig balanse mellom jobb og fritid · Tips til hvordan sette seg mål og faktisk nå dem · Energi til å ta fatt på en ny fase der du setter retningen Vi starter med å spise tapas sammen kl. 16.15, også starter kurset kl. 17.00. Vel møtt og håper å treffer mange av dere på kurset!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.