Small talk – Ring julen inn med familien Dvergsnes på Kilden

I den svarte komedien Small talk – Ring julen inn med familien Dvergsnes inviteres publikum med på julemiddag hos den dysfunksjonelle og konservative familien Dvergsnes. Elisabeth er nervøs før sitt første møte med sin nye kjærestes familie, og det hele går langt verre enn hun hadde fryktet. Den sparsommelige praten domineres av vindretninger og gardinoppheng, mens de mer alvorlige temaene familien viser seg å stå overfor unngås for enhver pris.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Stykket er basert på kortfilmen Small Talk, en av de mestvinnende norske kortfilmene det siste tiåret. Filmen vant 12 nasjonale og internasjonale priser, blant annet Gullstolen på Den Norske Kortfilmfestivalen. Den var også nominert i kategorien Beste europeiske kortfilm på European Film Awards i 2016.

I forestillingen står lokale skuespillere fra filmen på scenen sammen med noen av Kildens egne skuespillere. Scenografien er inspirert av stuen til filmskaper og regissør Even Hafnors mormor.

Program:

Vi møtes til mingling i fojae baren fra kl 17.30 til et glass musserende og snacks. Selve forestillingen begynner kl. 18.30

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.