Slik tar du knekken på hersketeknikker

Har du kjent på følelsen av å bli tråkket på? Blitt avkledd eller sittet igjen med en vond følelse av at noen har oppført seg på en måte som vipper deg helt av pinnen? Du sitter igjen og føler deg dum. Eller du er omgitt av sutring og klaging fra mennesker som alltid synes at sin situasjon er den verste, mens du jobber for å holde dem oppe med positiv prat eller utføre oppgavene de ikke makter. Du er ikke alene. Mange er omgitt av ulike typer hersking. Her kommer et kræsjkurs i hersketeknikker: hvordan du kan se herskeren, avvæpne den, og sende herskingen i retur.

Tid og sted

  • Torsdag 27. januar
  • 18.00 - 19.30
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 21
  • Påmeldingsfrist: 26. januar

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hersketeknikker

Vi treffes online kl. 18:00, hvor Siw Bergsås vil snakke om hersketeknikker. Hun gir eksempler på typiske hersketeknikker, og gjør disse levende med egne erfaringer. Hun gir også tips og råd om hvordan håndtere herskere.

Siw Bergsås

Siw Bergsås har lang erfaring fra finansbransjen som leder og lagbygger. I tillegg har hun uredd engasjert seg i ulike samfunnstema som spaltist i lokal og nasjonal presse, samt som foredragsholder, bokbader og konferansier. Siw skriver artikler om temaer som beveger og som kan være krevende å snakke om. Ting som vi kanskje er litt ubevisste, eller som vi foretrekker å skyve under teppet. Nettopp dette har gjort at Siw tar plass og har fått en tydelig stemme, og hun har blant annet gjestet TV2 og «God Morgen Norge» for å snakke om dette. Hun har som mål at tilhørerne skal bli litt mer ettertenksomme og bevisste sin egen adferd, og kanskje forstå konsekvensene av sine valg. Siws foredrag inneholder historier fra helt vanlige liv, foredragene kan inneholde reflekterende aktiviteter og skape spennende dialoger som engasjerer tilhørerne. Hun knytter disse historiene opp mot viktige emner som berører oss alle i hverdagen, hjemme, i arbeid og i relasjoner med andre mennesker.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.