Selvledelse – regi i eget liv og karriere

Kjære adepter, velkommen til frokostwebinar. Her vil dere få anledning til å bli mer kjent med selvledelse og hvordan dette verktøyet kan brukes i deres karriereutvikling. Dette er ikke obligatorisk i mentorprogrammet, men vår vurdering er at mange adepter har stor nytte av å delta på dette.

Tid og sted

  • Tirsdag 15. mars
  • 08.00 - 09.00
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 21
  • Påmeldingsfrist: 14. mars

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Agenda


08:00 Velkommen ved Econa mentorgruppe
08:00-09.00 Selvledelse – regi i eget liv

Holder du tak i dine egne karrierevalg, eller preges jobben og din utvikling av tilfeldigheter som «bare» dukker opp? Det er fristende å skylde på omgivelsene når noe ikke går slik man ønsker seg, dette kan imidlertid være til hinder for personlig læring og utvikling. Mange kan derfor ha glede av å styre egen karriere i større grad, for eksempel ved å ta ansvar for egen utvikling og lede seg selv. Kjersti Hatlevoll vil fortelle hvordan du kan styrke eget selvlederskap, gjennom i større grad å holde tak i både hva du gjør og hvordan du tenker.

Kjersti Hatlevoll

Kjersti Hatlevoll er seniorrådgiver i Agenda Kaupang og Høyskolelektor II ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Hun er utdannet Master of Management fra BI med spesialisering innen anvendt organisasjonspsykologi. I samarbeid med forfattere fra Handelshøyskolen BI er hun bidragsyter til lærebok om Selvledelse med utgitt våren 2018.

Velkommen!
Hilsen Econa Mentorgruppe
Gry Skjellevik og Kristin Ølberg

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.