Samhold søkes på Kilden

«Det er ikke godt for mennesket å være alene. Jeg vil lage en hjelper av samme slag» sa Gud etter han hadde skapt Adam, og slik oppsto det første fellesskapet. Vi elsker trygghet. Vi elsker frihet. Men vi kan ikke få begge deler. Vi kan sårt lengte etter et fellesskap, men samtidig kjenne på det klamme og klaustrofobiske ved det hele.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Det ambivalente ønsket om å være del av noe større enn seg selv, er en tematikk den anerkjente regissøren og dramatikeren Jonas Corell Petersen er opptatt av. Og hvilket annet sted enn teatret egner seg vel bedre til å utforske nettopp disse spørsmålene? Denne sosiale kunstformen som samler mennesker i et rom der vi opplever noe sammen, før vi går hjem hver til vårt. Samhold søkes skulle egentlig hatt premiere i mars 2020, og etter to utsettelser kan vi endelig dele forestillingen med publikum. Etter de to siste årene kan vi trolig kjenne oss igjen i denne tematikken enda mer enn før. Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet om du er U30, så vil vi refundere kr 50 fra prisen pr. billett. Program: Vi møtes kl 18:30 i teatersalongen til et glass musserende og litt snacks. Det kommer også noen fra Kilden for å forteller litt om Kilden eller forestillingen. Selve forestillingen starter kl 19:30 Fullpris inkl. glass musserende og snacks er kr 375,-

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.