Øk din personlige tilstedeværelse på LinkedIn

Øk din personlige tilstedeværelse på LinkedIn LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk og bare i Norge er det over 2,3 millioner registrerte profiler. Plattformen er også en av de mest hurtigvoksende sosiale kanalene. Sammen med økt popularitet dukker det også opp spørsmål om hvordan medlemmer kan bli mer synlige på LinkedIn.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

I dette foredraget går vi gjennom tips og triks på hvordan ansatte og ledere kan være aktive i kanalen, hva slags innhold som får engasjement samt hvordan å komme i gang. Vi vet at det finnes myter og sannheter rundt algoritmer og hva som er beste praksis. Dette skal vi også snakke mer om.

Tina Rødahl

Tina Rødahl er Vice President LinkedIn Partnership EMEA at LinkedIn | AdColony Scandinavia. Hun og teamene hennes jobber med de fremste merkevarene på LinkedIn i Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia. Hun er også ambassadør for LinkedIns B2B-Institute som samarbeider med ledende eksperter innen akademia for å studere effekten av B2B-merkevarebygging på markedsføring, produkt, salg, bedriftskommunikasjon og talentutvikling. I tillegg til å holde foredrag jobber Rødahl tett med bedrifter og byråer for å bistå i utviklingen av strategier, innhold, kampanjeutførelse samt optimalisering av planer og tiltak.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.