Nail aksjesparing i tøffe tider og hvordan forstå energimarkedet

Dette arrangementet vil du ikke gå glipp av! Her kan du lære mer om aksjesparing av Kron og energimarkedet fra NordPool. Du får også påfyll med inspirasjon og motivasjon fra Kjetil Andre Aamodt. Dette samarbeidsarrangementet arrangeres av Econa BI Oslo, NMBU, OsloMet og Econa Ung.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Kron åpner kvelden med å snakke om aksjesparing for unge og prøve å svare på spørsmålet: Hvilke investeringsstrategier er best i tøffe tider?

Nord Pool skal deretter fortelle om dagens energimarked: Hvordan setter Nord Pool strømprisen og hvorfor er de så høye? Og hvordan henger kraftprisene i Norge og Europa sammen?

Mat og Mingling – dette blir digg, vi lover!

Kjetil Andre Aamodt avslutter kvelden med et motiverende foredrag om prestasjonskultur, team, ledelse og hvordan man oppnår sitt potensiale. Han vil også snakke om prestasjoner i idrett vs. næringsliv, hardt arbeid, mestring og fokus og prioriteringer. Du skal lære hvordan du når ditt potensiale, på best mulig måte!

Kvelden vil by på tre spennende foredrag, samt muligheten til å knytte nettverk med andre økonomer – både fra arbeidslivet og studenter.

Sted: BI Nydalen Auditorium C1-060

Deltakerne får både mat og drikke. Det er bare 200 plasser på arrangementet, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg en plass. Det er gratis for alle Econa-medlemmer, og koster 350,- for ikke-medlemmer. Du kan melde deg inn her!