Lunsj-seminar om lønnsforhandlinger

Lurer du på strategier for hvordan du skal ta fatt på lønnsforhandlingene? Eller er du generelt interessert i lønnsforhandlinger? Lurer du på hvordan du kan bruke Econas lønnskalkulator? Da kan dette lunsj-seminaret med ansvarlig for Econas lønnsstatistikk gi deg svar på disse spørsmålene! Bli med på et informativt og karrierefremmende seminar.

Tid og sted

  • Tirsdag 8. februar
  • 12.00 - 12.45
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 172
  • Påmeldingsfrist: 8. februar

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Vi ønsker alle econa medlemmer velkomne til et digitalt kurs i lønnsforhandling. Vi har invitert Econas Atle Øvrebotten Kolbeinstveit som foredragsholder, han er ansvarlig for Econas lønnsstatistikk og har god innsinkt på sitt område. Daglig gir han flere medlemmer råd om hvordan de skal gå frem for å forhandle lønn. Kolbeinstveit har god oversikt over arbeidsmarkedet for Econas medlemmer og er med på iverksette Econas arbeidsmarkedspolitikk.

Foredraget gir noen enkle grunner for hvorfor du bør forhandle lønn og ikke minst hvordan du går frem. Her vil du få verdifulle tips og triks til hvordan en slik lønnsforhandling best gjennomføres og kan gi resultater. Det vil også bli mulighet til å stille Kolbeinstveit spørsmål, og det kan tilbys videre hjelp om det ønskes. 

I tillegg vil vi trekke en vinner blant deltakerne som vil få en flott premie!

Vi gleder oss til å arrangere og til å se deg!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.