LinkedIn Frokost & Workshop

Vi i Econa Karriere inviterer deg til en frokost fylt med nyttig informasjon om hvordan du kan ta i bruk LinkedIn som et nyttig karriereverktøy. Her vil du få rådene du trenger for å bli mer bevisst ditt digitale fotavtrykk, og forstå hvordan du kan bygge din merkevare på nett.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Velkommen til LinkedIn Frokost! I løpet av frokosten vil vi gå igjennom hva som kjennetegner en profesjonell LinkedIn-profil, hvordan du fanger rekruttererens oppmerksomhet på LinkedIn, og hvorfor det er viktig å være på LinkedIn med en oppdatert profil selv om du ikke er på jobbsøk.

Ta med egen PC. Dette er en interaktiv workshop og du kan jobbe med din egen profil og få veiledning underveis av våre dyktige rådgivere

Program:

Frokost                            07:30
Interaktiv workshop        08:00
Jobbe med egen profil    09:00


Om karriereteamet i Econa:

Portrett av Kristin Ølberg i Econa

Kristin Ølberg, fagsjef karriere

Foto: Econa

Kristin Ølberg er fagansvarlig og karriererådgiver i karrieresenteret i Econa og har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri. Kristin har en Master of Management grad fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

portrett av Kristina Robinot-Chapon

Kristina Robinot-Chapon, karriererådgiver

Foto: Econa

 

 


Kristina Robinot-Chapon er karriererådgiver i Econa og har lang erfaring med prosjektledelse og markedsføring i Frankrike og Norge, og gjorde et karriereskifte for å jobbe som coach og karriererådgiver. Kristina har en Master innen markedsføring, kommunikasjon & salg fra Toulouse Business School i Frankrike.

Fabian Hjelde, karriererådgiver

Foto: Econa

 

 

Fabian Hjelde er karriererådgiver i Econa og har bred erfaring som HR- og sikkerhetsrådgiver i Nederland og Norge. Han har en Master i Organisasjonspsykologi fra Vrije Universitet i Nederland med spesialisering rettet mot arbeidsliv og organisasjonsutvikling.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.