Kurs i intervju - og presentasjonsteknikk

Vi i Econa HVL ønsker å invitere deg til kurs i intervju - og presentasjonsteknikk med Svein-Egil Jørgensen. I dette foredraget lærer du mer om hvordan du forbereder og gjennomfører en god presentasjon, med eller uten støtte av for eksempel manus, PowerPoint med mer.

Tid og sted

  • Mandag 4. april
  • 16.00 - 18.00
  • Auditorium 14 (F118)

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 37
  • Påmeldingsfrist: 3. april

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

En som holder foredrag foran en knippe mennesker

Vi ser på oppbygning av presentasjonen, kroppsspråk, stemmebruk, samt bruk av ulike hjelpemidler.

Du vil bli en tryggere og mer profesjonell foredragsholder og du kommer til å lære mer omhvordan du kan takle ulike forsamlinger og situasjoner på en bedre og mer profesjonell måte.

Kurset er praktisk rettet og består blant annet av:

Presentasjonen

- Formål
- Forberedelser
- Oppbygning og struktur
- Hjelpemidler – ppt, manus etc

Kursleder-/foredragsholderrollen

- Stemmebruk
- Kroppsspråk
- Tips og triks

Avdelingsleder Svein-Egil Jørgensen Tlf: 986 58 010 svein-egil.jorgensen@econa.no

Svein-Egil er avdelingsleder for politikk og samfunn i Econa og har gjennom jobb og verv holdt en rekke foredrag og presentasjoner for et variert publikum. 

Etter kurset vil det blir servert pizza og drikke.

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.