KUNNSKAPSFROKOST: Hvordan ta gode beslutninger?

Pål Berthling-Hansen gjør bedriftsøkonomi forståelig og underholdende for deg som ikke har en økonomisk bakgrunn. Bli med på Kunnskapsfrokost og lær mer!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Når bør en beslutning foretas og hvordan bør du kritisk vurdere de økonomiske effektene av ulike typer beslutninger. Kostnadsanalyser, kalkulasjon, lønnsomhet, investeringsanalyser, regnskapsanalyse og verdsettelse…. Fagterminologien innen økonomi er ikke alltid like enkel, men det er viktig å ha en viss forståelse for hva disse forholdene innebærer når viktige beslutninger skal tas. Pål Berthling-Hansen gjør bedriftsøkonomi forståelig og underholdende for deg som ikke har en økonomisk bakgrunn. Førsteamanuensis ved Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi Pål Berthling-Hansen Handelshøyskolen BI – campus Oslo PRAKTISK INFO Tid: onsdag 11. mai 2022 08.30 - 09.50 Sted: Campus Bergen - Aud 3 Kontakt: Marianne Farsund (marianne.g.farsund@bi.no) Enkel frokostservering og registrering fra kl. 08.00. Forelesning med kort pause fra 08:30-09:45. Campus Bergen, aud 3.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.