Hvordan bli en superansatt?

Har du lagt merke til at noen stadig blir plukket ut til spennende prosjekter og at det er noen som har mer suksess enn andre på jobben? Bli med på webinar og lær om hvordan du tar karrieren din til nye høyder og skiller deg ut fra mengden.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

webinar

Hvorfor er det sånn at noen alltid får de mest spennende arbeidsoppgavene? Det er ikke fordi sjefen nødvendigvis liker disse ansatte bedre enn andre, årsaken er at de gjør ting på en annerledes måte enn veldig mange andre. I dette foredraget får du vite om det er spesifikke personlighetstrekk som trigger, eller er det kanskje bare flaks som gjør at noen får muligheten du burde ha?
I dette webinaret vil Morten Vigen Kolek fortelle deg mer om hva det vil si å være en superansatt, og hva det er som gjør akkurat deg til en superansatt som arbeidsgiveren din bør satse på. Han vil også gå gjennom hvilke personlighetstrekk man tenker at lykkes i arbeidslivet.

Morten har lang erfaring fra rekruttering og arbeider i dag i Azets People. Han har tidligere både jobbet i Econa, Dfind Norge, Yilport og Experis og har studert sosiologi ved UiO og har en master i økonomi fra UiA.