Familiedag på Hunderfossen eventyrpark

Econa Møre og Romsdal ønsker å invitere våre medlemmer til en solfylt dag på Hunderfossen eventyrpark som plaster på såret for den elendige sommeren. Vi kan så klart ikke garantere været, men opplevelsen kan vi gå god for! :)

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hunderfossen Eventyrpark
Foto: Hunderfossen/Joakim Mangen

I Eventyrparken finner dere over 60 attraksjoner, for de minste, de ekstra eventyrlystne og for hele familien sammen.
Her kan dere prøve «verdens beste» attraksjon, bade i Hunderfossens badeland, kjøre gokart og teste ferdighetene i vår klatrepark. "Fyr og Flamme" er årets nye attraksjon. Hvem tør å teste den?

Parkeringsavgiften er i år kr 79,- pr. kjøretøy.

Hunderfossen Berg og dalbane
Foto: Hunderfossen/Joakim Mangen

Arrangementet koster kr 150,- for medlem. Egne barn er gratis. Andre voksne ledsagere og barn (over 90cm) koster kr 320,- per pers.

VIKTIG! Medlemmer melder altså på deg selv og skriver antall egne barn (over 90cm) i kommentarfeltet. Dersom andre voksne deltakere og barn (over 90cm) skal være med melder du dem på som gjest.

 

Billetter hentes ved inngangen mellom 10.00-10.15. Dersom du møter på annet tidspunkt tar du bare kontakt så ordner vi det.

NB! For at arrangementet skal kunne gjennomføres må det være mer enn 20 påmeldte. Vi håper å treffe dere på Hunderfossen!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.