Familiedag i klatreparken Høyt og Lavt i Molde

Econa Møre og Romsdal inviterer hele familien til en actionfylt og kjekk dag i klatreparken Høyt og Lavt i Tusten i Molde. Vi håper på godvær, men klatring er gøy uansett! Vi byr også på pizzalunsj i Skikroa.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Høyt og Lavt i Tusten skriver selv: "En dag i klatreparken i Molde byr på aktiviteter og utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi lover deg opplevelser du aldri glemmer. Løypene er plassert i trær og stolper med zip-liner og spennende hindre. Disse starter i tårnet eller i utvalgte trær/stolper på plassen. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Totalt 7 løyper, 58 elementer og 6 zipliner (til sammen 300 meter), i tillegg til opplæringsløyper. I tillegg har vi klatretårn med klatrevegg, frittfallsimulator og integrert nettbinge på 4 etasjer og totalt 10 meter." Klatreparken består i hovedsak av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Klatreløypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt Klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Se https://hoytlavt.no/molde/ for detaljer, høydekrav m.m. Arrangementet koster kr 100,- for medlem. Egne barn går gratis. For andre voksne og barn koster det kr 150,-. NB! For at arrangementet skal kunne gjennomføres må det være minst 20 påmeldte. Håper vi sees i klatreparken!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.