Familiedag i klatreparken Høyt og Lavt i Molde

Econa Møre og Romsdal inviterer hele familien til en actionfylt og kjekk dag i klatreparken Høyt og Lavt i Tusten i Molde. Vi håper på godvær, men klatring er gøy uansett! Vi byr også på pizzalunsj i Skikroa.

Tid og sted

  • Søndag 4. september
  • 10.00 - 17.00
  • Høyt og Lavt Molde
  • Molde

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 100,-
  • Ikke medlem: 150,-
  • Student medlem: 100,-
  • Ledige plasser: 27
  • Påmeldingsfrist: 2. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Høyt og Lavt i Tusten skriver selv: "En dag i klatreparken i Molde byr på aktiviteter og utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi lover deg opplevelser du aldri glemmer. Løypene er plassert i trær og stolper med zip-liner og spennende hindre. Disse starter i tårnet eller i utvalgte trær/stolper på plassen. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg.

Totalt 7 løyper, 58 elementer og 6 zipliner (til sammen 300 meter), i tillegg til opplæringsløyper. I tillegg har vi klatretårn med klatrevegg, frittfallsimulator og integrert nettbinge på 4 etasjer og totalt 10 meter."

Klatreparken består i hovedsak av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Klatreløypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt Klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Se https://hoytlavt.no/molde/ for detaljer, høydekrav m.m.

Arrangementet koster kr 100,- for medlem. Egne barn går gratis. For andre voksne og barn koster det kr 150,-. I påmeldingen betaler du da for deg selv og det antall gjester (andre voksne og barn) du skal betale for. Skriv i kommentarfeltet hvor mange egne barn du har med i tillegg.

NB! For at arrangementet skal kunne gjennomføres må det være minst 20 påmeldte. Håper vi sees i klatreparken!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.