Familiearrangement til Hunderfossen Eventyrpark

Tradisjonen tro inviterer Econa Innlandet til familiedag i Hunderfossen Eventyrpark. I parken finner du over 60 attraksjoner og opplevelser for små og store. Nytt av året er to nye eventyrkarakterer i eventyrriket, de uoppdragelige dragene "Fyr & Flamme". Om bord i tøffe dragevogner får dere bli med Fyr & Flamme på et spennende eventyr! Les mer og meld deg på her.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

I Eventyrslottet og under det store trollet, i Ivo Caprinos Eventyrgrotte, kan dere oppleve våre kjente og kjære folkeeventyr formgitt i Caprinos ånd. Opplev den spennende familieraftingen, prøv Trollfallet om du tør, eller ta plass i selveste Il Tempo Extra Gigante! Videre er Eventyrskipet klart påvirket av Asbjørnsen og Moe. Hunderfossen er en av Norges største turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende hver sommer. Parken ble grunnlagt i 1984. Hunderfossen er til tross for sin historie fremdeles svært opptatt av nyvinninger og utvikling av parken slik at også den oppvoksende generasjon får glede av den; på samme måte som deres foreldre hadde på 80- og 90- tallet. I år introduseres to nye eventyrkarakterer i eventyrriket, de uoppdragelige dragene «Fyr & Flamme». Om bord i tøffe dragevogner får dere bli med Fyr & Flamme på et spennende eventyr. Ta plass på drageryggen og gjør deres beste for å temme de ville dragene. Parkeringsavgiften er i år kr 79,- pr. kjøretøy. Det blir grilling av pølser og brus i grillområdet ved Energisenteret kl. 1400. Econa står for innkjøp av pølser, brus og tilbehør. Arrangementet koster kr 150,- for medlem. Egne barn er gratis. Voksen ledsager kr 320,-. VIKTIG: Du melder altså på deg selv og voksen deltaker som gjest og skriver antall barn (over 90 cm) i kommentarfeltet. Medlemmer fra andre lokalavdelinger er velkommen til å delta. Det vil da være en egenandel på kr 320,- pr. deltaker over 90 cm, uavhengig om det er voksne eller barn. Betaling skjer via Vipps ved inngangen eller på forhånd til 565484. Program: Kl. 10.15 - 10.45 - Billetter hentes utenfor inngangsområdet. Kl. 14.00 - Selvgrilling av pølser i grillområdet ved Energisenteret. Econa ordner med pølser, tilbehør og brus. Kl. 17.00 - Arrangementet avsluttes

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.