Familiearrangement til Hunderfossen Eventyrpark

Tradisjonen tro inviterer Econa Innlandet til familiedag i Hunderfossen Eventyrpark. I parken finner du over 60 attraksjoner og opplevelser for små og store. Nytt av året er to nye eventyrkarakterer i eventyrriket, de uoppdragelige dragene "Fyr & Flamme". Om bord i tøffe dragevogner får dere bli med Fyr & Flamme på et spennende eventyr! Meld deg på og ta med familien!

Tid og sted

  • Søndag 21. august
  • 10.15 - 17.00
  • Hunderfossen Familiepark

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 150,-
  • Ikke medlem: 320,-
  • Student medlem: 150,-
  • Ledige plasser: 175
  • Påmeldingsfrist: 14. august

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hunderfossen Eventyrpark
Foto: Hunderfossen/Joakim Mangen

I Eventyrslottet og under det store trollet, i Ivo Caprinos Eventyrgrotte, kan dere oppleve våre kjente og kjære folkeeventyr formgitt i Caprinos ånd. Opplev den spennende familieraftingen, prøv Trollfallet om du tør, eller ta plass i selveste Il Tempo Extra Gigante!

Hunderfossen Berg og dalbane
Foto: Hunderfossen/Joakim Mangen

Videre er Eventyrskipet klart påvirket av Asbjørnsen og Moe. Hunderfossen er en av Norges største turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende hver sommer. Parken ble grunnlagt i 1984. Hunderfossen er til tross for sin historie fremdeles svært opptatt av nyvinninger og utvikling av parken slik at også den oppvoksende generasjon får glede av den; på samme måte som deres foreldre hadde på 80- og 90- tallet. I år introduseres to nye eventyrkarakterer i eventyrriket, de uoppdragelige dragene «Fyr & Flamme». Om bord i tøffe dragevogner får dere bli med Fyr & Flamme på et spennende eventyr. Ta plass på drageryggen og gjør deres beste for å temme de ville dragene.

Parkeringsavgiften er i år kr 79,- pr. kjøretøy.

Det blir grilling av pølser og brus i grillområdet ved Energisenteret kl. 1400. Econa står for innkjøp av pølser, brus og tilbehør.

Arrangementet koster kr 150,- for medlem. Egne barn er gratis. Andre voksne ledsagere og barn (over 90cm) koster kr 320,- per pers.

VIKTIG! Medlemmer melder altså på deg selv og skriver antall egne barn (over 90cm) i kommentarfeltet. Dersom andre voksne deltakere og barn (over 90cm) skal være med melder du dem på som gjest.

Program:

Kl. 10.15-10.45: Billetter hentes utenfor inngangsområdet.
Kl. 14.00: Selvgrilling av pølser i grillområdet ved Energisenteret. Econa ordner med pølser, tilbehør og brus.
Kl. 17.00: Arrangementet avsluttes

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.