Escaperoom og pizza med Econa!

Liker du å se etter hint og løse gåter? Eller er du bare glad i samarbeid og vil ha en sosial kveld? Denne kvelden får du begge deler! Prøv å komme deg ut av et Escaperoom og nyt pizza med Econa!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Bli med på en hyggelig kveld hvor vi sammen løser gåter i et Escaperoom. Her behøver du ingen forkunnskaper! Her får du all innføring du behøver før du blir låst inn på rommet.

Et Escape Room er et spesialbygd rom fylt med gåter, hint og effekter. Her blir vi låst inne med mål om å sammen løse gåtene og unnslippe med tid til overs. Her gjelder det å samarbeide! Etter en intens og spennende runde i Escaperoom er det tid for å bli bedre kjent over en matbit i roligere omgivelser på Peppes Pizza.

Har du vært på Escaperoom før? Legg dette i kommentarfeltet slik at vi ikke setter deg på et rom du allerede har vært på.

Vi har booket følgende rom:
Wonderland
Rocket 1987
Escape the Gallows
Unkindness (kommer i november)


Her kan du lese om de ulike rommene: 


NB! Det er to ulike lokasjoner; Kirkegata 6, 4610 Kristiansand og Festningsgata 52, 4614 Kristiansand. Du vil få tilsendt informasjon om hvilket rom du kommer på og adresse for oppmøte senest dagen før.

Escaperoom er ferdig ca. 19.30, deretter går vi til Peppes for å spise pizza.
Si ifra om du har allergener.

Vel møtt!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.