Effektiv presentasjonsteknikk - hvordan bygge opp og levere dine presentasjoner som en proff?

Vil du bygge gode presentasjoner? Vil du mestre presentasjonsrollen bedre? Her får du et 3 timers intensivkurs i presentasjonsteknikk med fokus på to ting - bygge gode, tydelige og overbevisende presentasjoner, og hvordan presentere på en naturlig, lettbent og overbevisende måte med kontroll på nervene.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Espen Laeng

Espen Laeng

Kursholder er Espen Laeng. Han er en entusiastisk og meget erfaren kursholder med mer enn 15 års fartstid og flere hundre kurs bak seg. Espen gir deg masse konkrete tips og triks som du kan ta i bruk allerede i dag. Han jobber for å gjøre andre bedre, lover verdifull kunnskap med et smil om munnen.

Du får med deg verdifulle tips, maler og rammeverk for hvordan du kan jobbe effektivt. Du lærer hvordan du kan skape en presentasjon som tilhørerne ønsker å høre på og faktisk får med seg budskapet ditt. Kurset fokuserer på innhold, tekniske elementer og andre forberedelser du bør gjøre. I tillegg hva du skal tenke på før, under og etter en presentasjon.

Før kurset får vi servert deilig tapas.

Arrangementet er gratis for medlemmene våre, men vi ønsker ikke å bestille og betale for uspist mat. Derfor vil det påløpe et no-show gebyr på 250kr dersom du velger å ikke møte opp uten å melde deg av eller gi beskjed til oss.