Econalunsj på Nord

Econa Nord disker opp med gratis lunsj, kaffe og introduserer oss selv til nye økonomistudenter på Nord denne høsten! Kom innom for å møte styret som vil arrangere events på Nord for økonomistudenter denne høsten og representanter fra Econa sentralt som vil gi en kort intro til hva Econa er og hva vi kan gjøre for deg!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Velkommen til Econalunsj! Her vil du få treffe Econa Nord sitt styre, møte noen fra administrasjonen i Econa, og høre hvordan du kan dra nytte av Econa gjennom din studietid og videre karriere. Econa er til for deg som økonomistudent og fremtidig økonom, og vi har i dag over 4000 studentmedlemmer og til sammen 28000 medlemmer landet rundt. Som medlem i Econa får du tilgang til en hel del fordeler, relevante kurs og arrangementer og sosiale eventer der du kan knytte nettverk til dine medstudenter. Vil du høre mer? Econa lunsjen vil foregå i kantinen på Nord klokken 14, og det serveres gratis mat. Dersom du ikke allerede er medlem trenger du ikke melde deg på dette arrangementet, det er bare å møte opp. Vi gleder oss til å se deg!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.