Econa Trøndelags Julearrangement: Middag og juleshow

Kom i julestemning med Econa Trøndelag! Vi inviterer til Nye Hjorten Teaters Spektakulære Juleshow med middag i Trondheim Spektrum.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Econa Trøndelag inviterer i år også til julearrangement for våre medlemmer! Her får dere en særdeles god deal med nydelig mat og drikke i forkant av juleshowet.

Middag serveres kl19:15 med påfølgende juleshow kl21:00.

Om juleshowet:

"Nye Hjorten Teater sparer hverken på julekuler eller glitter når de inviterer publikum til sitt musikalske festfyrverkeri av et juleshow i Trondheim Spektrum!

I en vidunderlig og bred julespagat som spenner mellom det nære og det svære, det tradisjonsrike og det overraskende, så garanteres det for både gåsehud, latterbrøl og tidenes julestemning. Enten julebordet består av vennegjengen på 5, swingersklubben på 9 eller hele arbeidsplassen på 269 personer inklusive følge, så vil et førjulsbesøk i Nye Hjorten Teater bli en uforglemmelig opplevelse."

Vi i Econa Trøndelag ser frem til en hyggelig førjulsaften med våre medlemmer.

NB! Billettene kan ikke avbestilles.

Middag og show avholdes i Trondheim Spektrum. Restauranten finner du i Mendelson og dere bruker inngang nummer 1, Hovedinngang.

Om du har noen allergier eller matpreferanser, vennligst oppgi dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.