Econa OA & AFF: Hvordan skaper du VINN-VINN?

Er du avhengig av å få med deg andre for å lykkes? Kan det være vanskelig å få med folk på å tenke stort, på tvers av snevre KPI’er? Vil du lære deg å se de helhetlige løsningene?

Tid og sted

 • Onsdag 16. mars
 • 17.00 - 20.00
 • Høyres Hus
 • Stortingsgaten 20
 • 0161 OSLO

Priser, plasser og frister

 • Medlem: Gratis
 • Student medlem: Gratis
 • Ledige plasser: 19
 • Påmeldingsfrist: 11. mars

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Da har vi i Econa Finansielle Tjenester gleden av å invitere deg som er medlem, sammen med en eventuell gjest du ønsker å ta med, til en ny og interessant workshop i samarbeid med AFF, Administrativt Forskningsfond ved NHH.  

Vinn-vinn bilde

AFF lanserte i 2021 «VINN-VINN», et utviklingsprogram i samarbeid, forhandling og verdiskapning. Econa-medlemmer får nå en smakebit av programmet, gjennom denne workshopen i samarbeid og hverdagsforhandling. Du vil få en læringsopplevelse som vil inspirere deg til å løfte blikket, samt en mulig vaksine mot sneversyn, manipulering og slappe kompromisser.

VINN-VINN er et utviklingsprogram i dialogisk kraft, verdiskapning og styrken i samarbeid. Stikkord er hverdagsforhandlinger, samarbeid på tvers og de gode løsningene som langt overgår kompromisset.

På workshopen får du konkrete, nyttige verktøy, som:

 • En «hack» for å overvinne iboende tendens til å suboptimalisere.
 • En metode for å snu snikende, manipulative angrep tilbake mot personen de kommer fra, og samtidig inspirere til transparens og dialog.

VELKOMMEN!

Program

Servering: Det vil bli en lett servering fra kl. 17.00

Programstart: Onsdag 16. mars. kl 17.30 -19:30

Sted: Høyres Hus konferansesenter – Stortingsggaten 20

Påmeldingsfrist: Fredag 11. mars kl. 12.00

Arrangementet er forbeholdt Econa-medlemmer som kan ta med seg en gjest hver.

NB: Deltakelse på workshopen er gratis både for medlemmer og gjester. Dersom man har meldt seg på og ikke melder eventuelt uforutsett forfall innen fredag 11. mars kl. 12.00, vil man bli fra AFF bli etterfakturert kr. 500,- pr. deltaker. Medlemmet er ansvarlig for gjesten de melder på.

Les mer om AFF sitt program VINN-VINN her!

Om fasilitatorene:

Hans Morten Skivik

Hans Morten Skivik bilde

Hans Morten Skivik er Programdirektør Solstrandprogrammet ved AFF ved NHH i Oslo. Han er cand.polit. i pedagogikk og er i tillegg utdannet psykoterapeut, og har masterutdanning innen kompleksitet, konflikthåndtering og forhandling. Han har 20 års konsulenterfaring og over fem års ledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Hans Mortens kjernekompetanse er konfliktforebygging og håndtering samt endringsledelse. Han arbeider primært med lederutvikling, ledergruppeutvikling og rådgivning av ledere på høyt nivå. Han er også en etterspurt foredragsholder. De som samarbeider med Hans Morten setter pris på hans faglig funderte tilnærming med et humoristisk tilsnitt. Som fasilitator går han tett på. Hans Morten tør å utfordre samtidig som han ivaretar den enkeltes integritet. ​

Hans Morten er også fagbokforfatter og har utgitt bøkene «Relasjonell ledelse » og «Konflikter på jobben – løsning og læring».

Arne Kjøde

Arne Kjøde

Arne er utdannet klinisk psykolog og har omfattende videreutdanning. Han har over 25 års konsulenterfaring og mange års ledererfaring blant annet fra ulike roller i AFF. Han har undervist på universitetsnivå og har skrevet en rekke fagartikler. Hans kjernekompetanse er å støtte og tilrettelegge endringsprosesser og coache toppledergrupper. Arne arbeider primært med lederutviklingsprogram, konflikthåndtering og OU-prosesser. De som samarbeider med Arne setter pris på hans klokskap og hans inkluderende og tillitsvekkende stil.

 

AFF

AFF bilde

AFF, Stiftelsen Administrativt Forskningsfond ved Norges handelshøyskole, vurderes som et av Nordens fremste miljøer for lederutvikling, og er som de eneste i Norden høyt rangert på Financial Times Globale Executive Education Ranking. AFF har drevet lederutvikling i mer enn 60 år, og har vært norske virksomheters viktigste partner for å bidra til økt verdiskapning gjennom ledelses- og organisasjonsutvikling. Pedagogikken deres er godt forankret i norsk og skandinavisk tradisjon, samtidig som de bygger på og samarbeider med de beste internasjonale forskningsmiljøene. I dag er AFF Norges største lederutviklingsmiljø, med 40-50 konsulenter fordelt på kontorer i Bergen og Oslo.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.