CV, søknad og LinkedIn-workshop

Econa Kristiansand inviterer til CV, søknad og LinkedIn-workshop hvor målet er at du skal få tips og triks til hvordan du skriver en CV og søknad som er skreddersydd til drømmestillingen din. Andre del av kurset tar for seg LinkedIn, og du vil få innsikt i hvorfor dette er et viktig verktøy både i jobbsøkerprosess, og i andre sammenhenger.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Alt for mange bruker den samme CV-en til hver jobb de søker på. Da kommer du lett i feil «bunke».
Arbeidsgivere ønsker å se at du har relevant erfaring i CV-en din. De fleste som rekrutterer i dag, vurderer CV-en først i en jobbsøkerprosess. Derfor blir CV-en ditt viktigste innsalgsdokument.
I denne workshop-en går vi gjennom hvordan du skriver en god CV og søknad.

Vi skal også innom LinkedIn. Hvorfor er LinkedIn viktig, og hvordan utarbeide en god profesjonell profil. Vi skal også lære at LinkedIn kan brukes til mye mer enn bare jobbsøking.

Karriererådgiver i Econa Kristin Ølberg

Kristin Ølberg

Foto: Econa

Kurset holdes av Kristin Ølberg som er fagansvarlig for karriere i Econa. I tillegg har vi med oss headhunter Janne Siri Horne som deler sine erfaringer fra den «andre siden av bordet» i intervjuprosessen. Hun deler også sine beste LinkedIn-tips. Janne Siri er partner, eier og styremedlem i Headvisor AS som er et nasjonalt rekrutterings- og hodejegerselskap, som jobber med lederrekruttering og Executive Search. Hun har jobbet med rekruttering, både som rådgiver og researcher. I tillegg har hun utdanning innen styrekompetanse, rekruttering og intervjuteknikker. Hun er DNV-sertifisert som rekrutteringspersonell, og er også sertifisert bruker av både personlighets- og evnetester.

Janne Siri Horne

Ta med egen PC (til LinkedIn- delen).
Det serveres mat og drikke før kurset starter, fra kl 16:45. 

Hvor: UiA, rom B3-008

Ta kontakt på ingrid.haverstad@aider.no om det er noe du lurer på!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.