Bli med på topptur-/randohelg til mektige Jotunheimen!

Opplev Gjendesheim på vinteren og samtidig lær mer om trygg alpin skiferdsel og turplanlegging. Sport og Fritid inviterer til topptur-/randohelg til mektige Jotunheimen! Opplev fjellene rundt Gjendesheim på vinteren og samtidig lær mer om trygg alpin skiferdsel og turplanlegging. Vil du bli med oss på en aktiv og sosial helg?

Tid og sted

 • Fredag 25. februar 11.30 til
 • Søndag 27. februar 21.30
 • Gjendesheim

Priser, plasser og frister

 • Medlem: 3000,-
 • Ikke medlem: 4500,-
 • Student medlem: 3000,-
 • Ledige plasser: 0
 • Påmeldingsfrist: 25. februar

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Bli med på en vinterhelg med base på Gjendesheim der du vil oppleve flotte naturopplevelser i kombinasjon med nettverksbygging og sosialisering med personer med økonomibakgrunn. Turen vil gi deltakerne en innføring i topptur og alpin skiferdsel slik at det blir enklere, morsommere og sikrere å planlegge og gjennomføre egne turer i ettertid. Vi planlegger en innholdsrik tur hvor vi reiser til Gjendesheim på fredagen med teori og turplanlegging på kvelden. Lørdag og søndag blir det praktisk læring på skitur ute i fjellene rundt Gjendesheim.

Vi har leid inn guider som vil sørge for trygge turer i tillegg til at de vil lære oss om utstyr, turplanlegging, snøkjennskap, orientering, terrengvurdering, kameratredning av skredtatte, ferdselsmønster og skiteknikk. Utover å være et viktig tiltak for sikkerheten på turene vil guider kunne bidra med lokalhistorie og innsikt.

Hvem passer toppturkurset for?

Dette kurset er rettet mot ski- og brettkjørere som ikke har så mye tidligere erfaring med topptur og de mer erfarne. Dette vil si at du ikke trenger å ha forkunnskaper om topptur fra før, men det er en forutsetning at du har kjørt på alpint/telemark eller brett tidligere og er i god fysisk form. Vi legger opp til å være ute på tur i 5-6 timer hver dag. Målsettingen vår er alltid å tilpasse toppturkurset etter deltagernes ønsker og forutsetninger.

Vi har holdt av 30 sengeplasser på Gjendesheim.

Les mer om Gjendesheimhytta her!

Prisen inkluderer transport tur/retur Oslo-Gjendesheim, guide til to turer, overnatting, frokost, lunsj og middag. Sengetøy og håndkle kan leies for 135 kr pr sett.

Utstyr:

Vi anbefaler deltakere å bruke eget utstyr hvis man har det. De som vurderer å kjøpe bør gjøre dette før turen. Ved leie av utstyr, bør dette gjøre så fort som mulig! 

Lei utstyr hos Gjendesheim her!

Utstyr du kan leie er blant annet toppturpakke med ski, staver, støvler og feller. Kommenter ved påmelding om du trenger å leie skredpakke med skredsøker, spade og søkestang.

Program:

Fredag 25. februar

Det settes opp felles transport fra Oslo bussterminal fredag 25. september. Oppmøte vil være kl 11:30 og avreise kl.12:00. Bussen kjører oss til Gjendesheim i Jotunheimen. Ved ankomst Gjendesheim vil det være en teoriseanse med guidene som en forberedelse til helgens turer. Det vil bli servert treretters middag kl 21:00.

Lørdag 26. februar

Vi spiser frokost og smører niste før vi møter guidene kl 08:30 utenfor hytten klar for en dag i fjellet. Guidene vil ta oss med på en flott tur på 5-6 timer med mye praktisk læring. Vi tar forbehold om at vær og forhold kan medføre endringer i turplanen.

Lørdag kveld vil det bli servert en treretters middag kl 18:00, samt felles hygge med alle deltakere etter maten.

Søndag 27. februar

Vi spiser frokost og smører niste før vi møter guidene kl 08:30 utenfor hytten klar for en dag i fjellet. Guidene vil ta oss med på en flott tur på 5-6 timer med mye praktisk læring. Vi tar forbehold om at vær og forhold kan medføre endringer i turplanen. Søndag returnerer vi med buss til Oslo i 15-tiden. Ankomsttid i Oslo er avhengig av trafikk, men vi tar sikte på kl 21:30.

Vi mener at vi har funnet en destinasjon hvor det er mange muligheter for alle og enhver – vi håper derfor at dere vil være med oss på en helgetur du sent vil glemme.

Smitteverntiltak:

Antall deltakere er begrenset til 30 personer for å sikre ledige seter på bussen mellom deltakere som ikke er i familie, bor i samme eller på annen måte er nærkontakter til vanlig. På Gjendesheim har de lagt opp til gode rutiner for et trygt opphold. Vi vil forholde oss til myndighetenes gjeldende smitteverntiltak og regler og forbeholder oss retten til å avlyse turen eller redusere antallet dersom smitteverntiltakene eller smittesituasjonen forhindrer trygg gjennomføring av turen. Dersom arrangøren må redusere antallet deltakere vil de som meldte seg på først ha første prioritet på deltakelse og de som ikke får være med vil da få refundert eventuelt innbetalt egenandel. Påmelding er bindende og ved deltakers eventuelle avmelding eller fravær vil dette være for deltakers regning. Dersom deltaker er fraværende grunnet sykdom, karantene eller andre årsaker ber vi deltaker om å kontakte sin egen reiseforsikring. Se forøvrig reisepolicy i link under.

Hva du må oppgi ved påmelding:

 • Hvis du er i familie med eller bor sammen med noen av de andre turdeltakerne er det fint om du kommenterer dette når du melder deg på, slik at vi kan ta hensyn til dette i smitteverntiltakene.
 • Vennligst oppgi mobilnr og e-post ved påmelding for at arrangøren kan kontakte dere før og under turen med nødvendig informasjon.
 • Eventuelle allergier kan oppgis i kommentarfeltet ved påmelding!

Det lønner seg å være medlem. Meld deg inn i Econa og få medlemspris på denne turen og alle fremtidige arrangementer.

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

NB! Les nøye gjennom disse dokumentene før påmelding:

Vilkår for deltakelse på turer i Econas regi

Vilkår for påmelding og deltakelse på arrangement i regi av 500fjell

Kontaktpersoner for turen:

Maria Sallay Dyrbek Kamara

 • mail: maria_sallay@hotmail.com 
 • tlf: 41551286

Andreas Krohg Stabell 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.