Bli en mester på presentasjonsteknikker med Econa CBS

Vil du naile muntlig eksamen? Bli med på presentasjonsteknikk kurs med Econa CBS

Tid og sted

  • Onsdag 4. mai
  • 18.00 - 20.00
  • Sps07
  • Solbjerg Plads 3
  • 2000 FREDERIKSBERG

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 150,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 25
  • Påmeldingsfrist: 4. mai

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Svein-Egil Jørgensen, avdelingsleder for politikk og samfunn i Econa.

Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Svein-Egil Jørgensen er avdelingsleder for politikk og samfunn i Econa. Han har gjennom jobb og verv holdt en rekke foredrag og presentasjoner for et variert publikum. I dette foredraget lærer du mer om hvordan du forbereder og gjennomfører en god presentasjon, med eller uten støtte av for eksempel manus, PowerPoint med mer. Vi ser på oppbygning av presentasjonen, kroppsspråk, stemmebruk, samt bruk av ulike hjelpemidler.

Kurset er praktisk rettet og består blant annet av:

Presentasjonen

  • Formål
  • Forberedelser
  • Oppbygning og struktur
  • Hjelpemidler

Foredragsholderen

  • Stemmebruk
  • Kroppsspråk
  • Tips og triks

Du vil bli en tryggere og mer profesjonell foredragsholder og du kommer til å lære mer om hvordan du kan takle ulike forsamlinger og situasjoner på en bedre og mer profesjonell måte.

Det vil bli servert pizza og drikkevarer i forkant av arrangementet.

Velkommen!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.