Bli bevisst dine styrker og kjernekompetanse

For at du skal få best mulig avkastning på ditt talent, må du være bevisst på å utvikle dine styrker og kjernekompetanse. Kristin Ølberg fra Econa vil dele rammeverk for refleksjon og videre utvikling.

Tid og sted

  • Tirsdag 15. mars
  • 19.00 - 21.00
  • Hotel Klubben
  • Tønsberg

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 83
  • Påmeldingsfrist: 14. mars

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Arrangementet består av to hoveddeler og vil være involverende.

Del 1: Avkastning på eget talent

For at du skal få best mulig avkastning på ditt talent, må du være bevisst på å utvikle dine styrker og kjernekompetanse. Et nyttig verktøy i denne prosessen er Ofmans Kjernekvadrant.
Modellen tar utgangspunkt i dine styrker, og viser hvordan overforbruk av dine styrker fort kan bli en utfordring for deg. Modellen gir et godt rammeverk for refleksjon og videre utvikling. Dette vil være en aktiv workshop hvor deltakerne vil bli bevisste egne talenter og overslaget av disse.

Del 2: Regi i eget liv

Holder du tak i dine egne karrierevalg, eller preges jobben og din utvikling av tilfeldigheter som «bare» dukker opp? Det er fristende å skylde på omgivelsene når noe ikke går slik man ønsker seg, dette kan imidlertid være til hinder for personlig læring og utvikling. Mange kan derfor ha glede av å styre egen utvikling i større grad, for eksempel ved å ta ansvar for egen utvikling og lede seg selv. I dette kurset vil Kristin Ølberg fortelle hvordan du kan styrke eget selvlederskap, gjennom i større grad å styre både hva du gjør og hvordan du tenker. Dette kurset passer for både medarbeidere og ledere.

Det blir servert enkel mat og drikke.

Arrangementet streames. Link vil bli sendt ut i forkant.

Foredragsholder:

Portrett av Kristin Ølberg i Econa

Kristin Ølberg, fagsjef karriere

Foto: Econa

Kristin Ølberg har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management og Mercuri. Kristin fagansvarlig for karriere i Econa, og har en Master of Management grad fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.