Begynn i ny jobb med full selvtillit

Dette er webinaret for deg som er ferdig med studier og skal begynne i din aller første «ordentlige» jobb. Karriereteamet svarer på dine spørsmål knyttet til oppstart og det å være ny i jobben: hva du bør tenkte på, forberede deg på, eller kanskje unngå.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi vet at mange i denne fasen er usikre og vi ønsker å gjøre overgangen til jobb så trygg som mulig! Kanskje du har spørsmål om: - Onboardingen - Din første dag på jobb - din første samtale med din leder - hva du bør gjøre om du føler at du trenger hjelp eller er usikker - Hvordan skal du klare å passe inn? - hva det betyr å være en del av et team, hvordan jobbe godt sammen med andre - Forventningsavklaring: hvordan går du fram? - Hvordan markere deg uten å virke - Hvordan skal du markere deg uten å virke arrogant? Meld deg på webinaret og bli både klokere og tryggere! NB: har du konkrete spørsmål du ønsker at vi skal ta opp under webinaret – send oss gjerne ditt spørsmål til karriere@econa.no.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.