Bærekraftsaften for økonomistudenter

Er du økonomistudent og nysgjerrig på en jobb innen bærekraft? Eller lurer du kanskje på hva bærekraft har med økonomi å gjøre? Vi inviterer til en helspekket bærekraftsaften hvor vi ser nærmere på hvordan økonomer jobber med bærekraft i næringslivet og hvilke muligheter som finnes i arbeidsmarkedet for deg som økonomistudent.

Tid og sted

  • Torsdag 7. april
  • 17.00 - 19.30
  • Share
  • Myntgata 2
  • Oslo

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 44
  • Påmeldingsfrist: 6. april

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Foto: Canva

Økonomer vil spille en helt sentral rolle i bærekraftsarbeidet i både offentlig og privat sektor i all overskuelig fremtid. Økonomer må være oppdaterte på nye regelverk og har en sterk påvirkningskraft når det gjelder bærekraftig utvikling. 

Econa NMBU og Econa BI Oslo har gleden av å invitere til en helspekket aften med interessante foredragsholdere fra ulike deler av næringslivet, som vil fortelle hvordan de jobber med bærekraft og hvorfor de mener dette er viktig. Det vil også bli matservering og mulighet for mingling med bedriftene etter foredragene.

Etter dette seminaret vil dere ha et bedre innblikk i økonomens rolle i bærekraftsarbeidet og hvilke muligheter som finnes der ute. 

Agenda:

17.00 - Dørene åpner
17.30 – Velkommen og introduksjon
17.45 - Foredrag
19.00 - Mat og mingling

Foredragsholdere:

Tord Dale fra Virke

Tord Dale er leder for bærekraft i Virke og vil introdusere aftenen med å fortelle om hva bærekraft er, hvilke trender vi ser og hvordan økonomer jobber med bærekraft nå og i fremtiden.

Kathrine Moe Boye fra KMPG

Kathrine er manager i KPMG og vil fortelle om hvordan KPMG jobber med bærekraft, hvorfor de velger å engasjere seg og hva de opplever blant egne kunder.

Cecilie Bech Blindheim og Linn Marie Bjørvik fra Backe

Vi får også besøk av Backe som snakke om deres nye konsernstrategi som har et høyt fokus på bærekraft, samt hvordan de jobber for å implementere denne strategien i deres daglige drift.

Vi avslutter kvelden med deilig mat og drikke, mingling, samt muligheten for å stille spørsmål til foredragsholderne.

 

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.