AVLYST - Kom i gang med Power BI

Et av de mest populære kurs for faglig utvikling i Econa Trøndelag sin kurskatalog. Vår Power BI portefølje består av 3 separate kurs a 1 dag A) Grunnkurs (Kom i gang med Power BI) B) Videregående kurs C) DAX/formler Vi planlegger også å gjennomføre videregående kurs og DAX/formler i løpet av våren 2022.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Et helgaskurs for de som vil komme i gang med Power BI. Målgruppen er personer som bruker Excel som en del av jobben (økonomer, regnskapspersonell, personalledere, salgsledere, marketsføringsledere osv). Dette kurset tar for seg Power BI Service og Power BI mobile. Det blir kun en kort visning av Power BI Desktop. Målgruppe: Medarbeidere som ønsker å utvikle, publisere og administrere dynamiske og visuelle rapporter med profesjonelt design basert på Microsoft Power BI funksjoner. Forkunnskaper: Må ha erfaring fra bruk av pivottabeller. Minimumskravet for å delta på dette kurset er «Excel videregående», men «Excel for Controllere og økonomiansvarlige» anbefales. Kurset passer også for de som har deltatt på «PowerPivot - Microsoft Excel 2013/2016». Innhold: Power BI Service Kom i gang med Power BI Service Power BI elementer Datasett Rapporter Instrumentbord Koble til data Lage rapporter Lesevisning Utformingsvisning Rask innsikt Visualiseringer Stolpediagram Linjediagram Tabell og matrisediagram Kart Speedomenter Osv Lage instrumentbord Fliser Deling Bruk av naturlig språk Deling av instrumentbord Power BI Mobile Visning på Ipad/Iphone Visning av instrumentbord Power BI Desktop En oversikt over desktopprogrammet Lage rapporter Publisere rapporter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.