AVLYST - CV, søknad og LinkedIn-kurs

Jobbsøker? Vet du hvordan man skal skrive en god cv og søknad? I dette kurset lærer du hvordan du skriver en god søknad og CV eller LinkedIn-profil, som vil øke din sjanse for å bli innkalt til intervju. Det vil også være en fotograf tilstede som kan ta bilde av deg til din CV/profil.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Det blir mulig å stille spørsmål underveis og i etterkant av kurset. Hvis du har en CV, ta den gjerne med og har du en PC og LinkedIn-profil så ta med det også. Hvis du ønsker å fotograferes, husk å tenke på hva du har på deg den dagen og kle deg etter hva du ønsker å formidle gjennom ditt bilde. Kristin Ølberg har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management og Mercuri. Kristin er fagansvarlig for karriere i Econa, og har en Master of Management-grad fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.