Å miste jobben: skammen ledere ikke snakker om

Bli med på webinar hvor vi knuser lederskammen. Anita Sundby vil dele hvordan hun både håndterte skammen og klarte å komme seg videre i karrieren. Du kan stille spørsmål underveis, i tillegg vil du få med deg konkrete råd!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

«Det var så flaut å være uten jobb at jeg kjørte på «jobb» hver dag slik at naboene ikke skulle se at bilen min sto parkert i fellesgarasjen» Anita Sundby – toppleder som virkelig har kjent på skammen. Det å miste jobben er noe av det mest utfordrende man kan oppleve i livet. I dette webinaret møter vi Anita Sundby som i samtale med Einar Wergeland Jenssen forteller om den skammen hun følte på da hun, som toppleder ble bedt om å gå fra stillingen i 2015. Einar som til daglig arbeider med toppledere kjenner godt til denne skammen som ledere ofte føler på når de mister jobben. Om Anita Sundby: CCO NOAH. Hun har vært på toppen av norsk næringsliv i mange år og har gått alle gradene fra reklamesekretær til administrerende direktør. Hun har 35 års ledererfaring fra både nordiske og internasjonale selskaper. Om Einar Wergeland Jenssen: Psykolog og Daglig leder av AS3 Norge. Einar har lang erfaring med organisasjons og lederutvikling. Han brenner for å bidra til at enkelt individer eller team/grupper ser muligheter i endringssituasjoner og gjør noe med dem.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.