Å miste jobben: skammen ledere ikke snakker om

Bli med på webinar hvor vi knuser lederskammen. Anita Sundby vil dele hvordan hun både håndterte skammen og klarte å komme seg videre i karrieren. Du kan stille spørsmål underveis, i tillegg vil du få med deg konkrete råd!

Tid og sted

  • Fredag 26. august
  • 08.30 - 09.30
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 144
  • Påmeldingsfrist: 25. august

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Det var så flaut å være uten jobb at jeg kjørte på «jobb» hver dag slik at naboene ikke skulle se at bilen min sto parkert i fellesgarasjen- Anita Sundby, toppleder som virkelig har kjent på skammen.

Det å miste jobben er noe av det mest utfordrende man kan oppleve i livet. I dette webinaret møter vi Anita Sundby som i samtale med Einar Wergeland Jenssen forteller om den skammen hun følte på da hun, som toppleder ble bedt om å gå fra stillingen i 2015.
Einar som til daglig arbeider med toppledere kjenner godt til skammen som ledere ofte kjenner på når de mister jobben.

Om Anita Sundby:

portrett av Anita Sundby

Anita Sundby

Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Hun har vært på toppen i norsk næringsliv i mange år og har gått alle gradene fra reklamesekretær til administrerende direktør. Hun har 35 års ledererfaring fra både nordiske og internasjonale selskaper.

 

 

 

 

 

 

Om Einar Wergeland Jenssen:

Einar Wergeland Jenssen

Einar Wergeland Jenssen

Psykolog og Daglig leder av AS3 Norge. Einar har lang erfaring med organisasjons og lederutvikling. Han brenner for å bidra til at enkelt individer eller team/grupper ser muligheter i endringssituasjoner og gjør noe med dem.

 

 

 Om Kristina Robinot-Chapon:

portrett av Kristina Robinot-Chapon

Kristina Robinot-Chapon, Karriererådgiver

Foto: Econa

Kristina Robinot-Chapon er karriererådgiver i karrieresenteret i Econa. Hun valgte, etter mange år med prosjektledelse og markedsføring fra Frankrike og Norge, å gjøre et karriereskifte for å jobbe som coach og karriererådgiver. Kristina har en Master i markedsføring, kommunikasjon & salg fra Toulouse Business School i Frankrike.»

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.