Vinsmaking

Vi gir en kort innføring i historien til begge områdene og forteller hvorfor pinot noir har en så spesiell status i dagens vinmarked.

Tid og sted

  • Fredag 5. november
  • 19.00 - 23.00
  • Grand Hotel Terminus
  • Zander Kaaes gate 6
  • 5015 BERGEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 390,-
  • Ikke medlem: 650,-
  • Student medlem: 390,-
  • Ledige plasser: 7
  • Påmeldingsfrist: 14. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Pinot Noir – Det klassiske Burgund møter USAs California

Vinsmaking

Pinot Noir var helt frem til 90-tallet noe bare Burgund kunne produsere kvalitet
av, men siden den gang har California ledet an i den internasjonale pinot-bølgen og vist alle andre hva som er mulig å få til. Den dag i dag er det California somer lederstjernen utenfor Burgund noe vi får anledning til å smake.

Vi smaker tre viner fra Burgund med stigende kvalitet og tilsvarende fra
California og jeg forteller om produsentene, hva som er likt og hva som er
annerledes i vinmakingen og ikke minst i områdene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.