Vinsmaking med påfølgende bespisning

Vårens fineste tradisjon er i år lagt til høstmåneden oktober.

Tid og sted

  • Fredag 29. oktober
  • 18.00 - 23.00
  • Det Stavangerske Klubselskab
  • Olavskleivå 26
  • 4005 STAVANGER

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 127
  • Påmeldingsfrist: 10. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Pris er 400,- for medlemmer og 600,- for ikke medlemmer.

Påmeldingsfrist er satt til 10.oktober. Vi vil etter dette gjennomføre loddtrekning, og betalingsinfo vil bli sendt ut på mail til deltakerne som har fått plass 13.oktober.

 

Vi møtes på Klubben (Det Stavangerske Klubselskab) kl 1800.

Vi får ved ankomst servert noen gode bobler i glasset og får anledning til noe mingling før vi kl 1830 beveger oss opp en etasje for selve vinsmaking med påfølgende bespisning.

I år har vi ikke valgt oss ut et land. En region. Eller en drue. Med åpent sinn er årets tema vin fra Europa. Maten vi senere får servert følger årstiden, og vil i sammen med vinen gi oss selve essens av høst i gane og mage.

Bjørn Erik Sandvaag (Gaffel&Karaffel, Vinbaren med mere) står for vinen og Christophe Samijn (Iddis Cafe&Brasserie, Klubben, Huset i Kleiva med mere) står for maten.

Vi gleder oss!

Hilsen Econa Rogaland

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.