Vinsmaking med Econa UiS

Econa UiS ønsker i år igjen å invitere økonomistudenter til vinsmaking. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av. Det er kun et begrenset antall billetter.

Tid og sted

  • Onsdag 6. oktober
  • 18.00 - 23.00
  • Tappetårnet ved UiS
  • 4021 STAVANGER

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 150,-
  • Ikke medlem: 550,-
  • Student medlem: 150,-
  • Ledige plasser: 0
  • Påmeldingsfrist: 5. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

I løpet av kvelden vil vi smake på 7 ulike viner fra ulike land. Dørene åpner 18.00 og selve vinsmakingen begynner 18.30. Det vil bli servert mat.

Vi gleder oss masse til å se dere. I og med at det er et begrenset antall billetter anbefaler vi dere å være raske med å sikre dere plass.

Prisen på arrangementet er kr 150,- for Econamedlemmer, og kr 550,- for ikke-medlemmer. Nå koster et medlemskap kun kr 150,- ut året så meld deg gjerne inn.

 

Ditt nettverk

Econa UiS er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter som går på UiS. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved Nord Universitet!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.