Vinsmaking med Econa BI Oslo

Econa BI Oslo inviterer til vinsmaking for alle våre medlemmer! Er du glad i musserende vin og ønsker å lære mer om dette? Vil du bli kjent med medstudenter utenfor skolen? Da er dette vinsmakingskurset perfekt for deg!

Tid og sted

  • Torsdag 21. oktober
  • 17.30 - 21.00
  • Econa
  • Rosenkrantz' gate 22
  • 0160 OSLO

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 400,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 1
  • Påmeldingsfrist: 20. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

champagne

Vi har invitert den dyktige kursholderen Jean-Yves Lingner fra Vinglede for å gi dere en lærerik og smaksfull opplevelse. Kurset fokuserer på ulike musserende viner – som Champagne og Prosecco. Nyttig og interessant informasjon om de ulike vinene kombineres med smaking for at du skal få bedre kunnskap om karakteristikkene ved de ulike vintypene.

Vinsmakingen avholdes i Econa sine lokaler i Rosenkrantz' gate 22. Vi begynner kvelden med mingling 17:30 og vinsmakingen starter 18:00. I løpet av kvelden blir det også holdt quiz og konkurranse med premier.

Det vil i tillegg bli lett matservering utover kvelden, men ikke kom for sulten.

Kvelden avsluttes ca. 21:00

Ditt nettverk

Econa BI Oslo er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter som går på BI campus Oslo. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved BI Oslo!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.