Tre nøtter til Askepott på kino med Econa BI Oslo

Ønsker du et avbrekk i eksamenslesingen og påfyll av julestemning? Bli med Econa BI Oslo på kino den 5.desember for å se Tre nøtter til Askepott! Det blir selvfølgelig servering av valgfri brus og popcorn til filmen.

Tid og sted

  • Søndag 5. desember
  • 17.30 - 19.30
  • ODEO Kino
  • Vitaminveien 27
  • 0485 OSLO

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 58
  • Påmeldingsfrist: 4. desember

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Askepott og prinsen
Foto: Storm Films / Nordisk Film Distribusjon

Vi i Econa BI Oslo ønsker å skape julestemning for våre medlemmer, og gi en velfortjent studiepause. Derfor inviterer vi til kinokveld den 5.desember, hvor filmen vi skal se er Tre nøtter til Askepott. Tre nøtter til Askepott er en norsk film, basert på filmen med samme navn fra 1973. Cecilie Mosli er regissør, Astrid Smeplass spiller hovedrollen som Askepott og Cengiz Al spiller prinsen.

Oppmøte er kl. 17.30 på ODEON Oslo kino, adresse Vitaminveien 27, 0485 Oslo. Her får man valgfri brus og popcorn. Kvelden avsluttes etter filmen er ferdig, omtrent kl. 19.30.

NB! Arrangementet er gratis for Econa-medlemmer og koster 350 for ikke-medlemmer. Studentmedlemskapet koster 300kr per år, og nå kun 150kr ut året. Medlemskapet gir deg gratis tilgang på våre arrangement, og et drøss av andre medlemsfordeler!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.