Quizkveld på Lille Bar med Econa BI Bergen

Nå er det klart for tidenes Quizkveld på Lille Bar. Det er gratis inngang for alle Econa medlemmer i Bergen, og hvert medlem kan ta med en gjest som ikke er medlem.

Tid og sted

  • Tirsdag 26. oktober
  • 19.00 - 23.00
  • Lille Bar
  • Vaskerelven 16
  • 5014 BERGEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 0
  • Påmeldingsfrist: 24. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Det blir en kveld med god stemning, med muligheter for å bli kjent med nye medstudenter i verdens beste studieby! 
 
NB! Når du melder deg på er det viktig at du skriver i kommentarfeltet navnet på hvem du tar med som gjest, og hvem du stiller på lag med. Max 3 deltagere på hvert lag. Har du ikke et lag, ta kontakt med oss!

Ditt nettverk

Econa BI Bergen din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter som går på BI Bergen. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved BI Bergen!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.