Quiz og sushi med Econa HVL

Econa HVL ønsker deg hjertelig velkommen til Quiz og Sushi på Finnegan´s Pub

Tid og sted

  • Onsdag 22. september
  • 18.00 - 21.00

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 2
  • Påmeldingsfrist: 21. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi har leid inn en profesjonell quizmaster som har god erfaring. Det vil deles ut gode premier til de beste lagene, så her er det bare å grave frem kunnskapene og finne de beste lagspillerne! Selvsagt blir det også servert sushi til alle som deltar, eventuelt vårruller om det er ønskelig!

ID: 18 år med studentbevis

Quiz Econa

Det kan være opp til 4 deltakere på hvert lag og det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla! 

Arrangementet er selvfølgelig gratis for medlemmer, men hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn for kun 150 kroner ut året (!!) her!

Vi gleder oss og håper vi ser deg der!

Ditt nettverk

Econa HVL er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter i Bergen. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved HVL!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.