Omgitt av idioter - med mat

Vi prøver igjen. Econa Møre og Romsdal inviterer til foredrag med Thomas Erikson. I følge arrangør har hans debutbok "Omgitt av idioter" solgt i over 800 000 eksemplarer og oversatt til 26 forskjellige språk. VG omtalte boken som “årets boksnakkis” i 2018.

Tid og sted

  • Onsdag 3. november
  • 17.00 - 21.00

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 300,-
  • Ikke medlem: 1000,-
  • Student medlem: 300,-
  • Ledige plasser: 9
  • Påmeldingsfrist: 29. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Foto: Atikko Norway

Les mer om foredraget her!

Vi møtes på Seilet (restauranten i 2. etasje) kl. 17 for de som ønsker det.

Husk å krysse av for om du ønsker Hamburgertallerken vegetar eller kjøtt i påmeldingsskjemaet.

Du kan også melde deg på kun foredraget her (egenandel kr 150,-)

 

Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i hele Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Ålesund med foredraget som blant annet er basert på innholdet i hans bøker. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire typer oppførsel av forskjellige farger.

Omgitt av Idioter er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, mens du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.